Höstlov

På höstlovet händer det massor av spännande saker för dig som går i grundskolan. På den här sidan presenterar vi programmet, när lovet börjar närma sig.

Barn leker med höstlöv.

Vi på Mora kommun vill erbjuda alla Moras barn och ungdomar ett händelserikt höstlov. Vi vill att alla ska få uppleva kultur och fritidsaktiviteter! Vi tror på gemenskap och kreativitet. Och vi tror på barn och unga. Därför fyller vi höstlovet med massor av aktiviteter för dig som är barn och ungdom i Mora.

Var med och påverka höstlovet!

Vi vill att du som är ung ska vara med och påverka höstlovet.

  • Har du en bra idé?
  • Har du en tanke du vill uttrycka?
  • Vill du vara med och skapa höstlov på plats tillsammans med oss?

Säg vad du tycker direkt här på sidan, eller skicka e-post till kommunens barn- och ungkultursamordnare.Vi behöver din e-postadress för att kunna svara på ditt meddelande.

Skriv gärna ditt telefonnummer så att vi kan ringa dig.
Information om behandling av personuppgifter
Mora kommun kommer att behandla dina/era personuppgifter för myndighetsutövning och andra arbetsuppgifter inom nämndens verksamhetsområde.
Uppgifterna används enligt dataskyddsförordningens artikel 6.1. Uppgifterna förvaras i ett dokument- och ärendehanteringssystem/verksamhetssystem och gallras enligt gällande dokumenthanteringsplan.
Uppgifterna kan komma att överföras till andra system inom kommunen samt externa myndigheter/ verksamheter. För mer information om detta så kontaktar du vår förvaltningssekreterare.
Senast uppdaterad: 5 oktober 2023