Information om coronaviruset
Läs om hur Mora kommun och andra myndigheter hanterar spridningen av coronaviruset, även kallat Covid-19.

Kulturlov

Höstlov i Mora är lika med kulturlov. Då händer det massor av spännande saker för dig som går i grundskolan. Här hittar du information om alla aktiviteter och, när det är dags, formulär där du kan anmäla dig. Alla aktiviteter är dessutom gratis!

Skulle du vilja lära dig att trolla eller att prova på att rida? Vill du pyssla eller gå på teater? Kanske du är sugen på att filma och tävla med din egen film, eller att gå på drive in bio? Eller varför inte skapa din egen rymd med akrylfärg?

Barn leker med höstlöv.

Vi på Mora kommun vill erbjuda alla Moras barn och ungdomar ett händelserikt höstlov. Vi vill att alla ska få uppleva kultur! Vi tror på gemenskap och kreativitet. Och vi tror på barn och unga. Därför har vi fyllt kulturlovet med massor av aktiviteter för dig som går i grundskolan. Alla aktiviteter är dessutom gratis!

Var med och påverka kulturlovet!

Vi vill att du som är ung ska vara med och påverka kulturlovet.

  • Har du en bra idé?
  • Har du en tanke du vill uttrycka?
  • Vill du vara med och skapa kulturlov på plats tillsammans med oss?

Var med och påverka vad som händer på kulturlovet. Gör det till ditt kulturlov! Säg vad du tycker direkt här på sidan, eller skicka e-post till kommunens barn- och ungkultursamordnare.Vi behöver din e-postadress för att kunna svara på ditt meddelande.

Skriv gärna ditt telefonnummer så att vi kan ringa dig.
Information om behandling av personuppgifter
Mora kommun kommer att behandla dina/era personuppgifter för myndighetsutövning och andra arbetsuppgifter inom nämndens verksamhetsområde.
Uppgifterna används enligt dataskyddsförordningens artikel 6.1. Uppgifterna förvaras i ett dokument- och ärendehanteringssystem/verksamhetssystem och gallras enligt gällande dokumenthanteringsplan.
Uppgifterna kan komma att överföras till andra system inom kommunen samt externa myndigheter/ verksamheter. För mer information om detta så kontaktar du vår förvaltningssekreterare.
Senast uppdaterad: 19 oktober 2020