Starta företag

Funderar du på att starta eget företag och behöver rådgivning eller stöd? På den här sidan får du tips och länkar till sidor med information var du kan vända dig.

Bild

Nyföretagarrådgivning i Mora

NyföretagarCentrum Norra Dalarna erbjuder gratis rådgivning inför företagsstart. Affärsrådgivningen kan starta i olika faser, det är upp till dig som planerar att starta företag när du vill starta rådgivningen och hur mycket vägledning du behöver.

Forum Mora

För att underlätta för dig som vill genomföra ett evenemang, etablera ett företag eller utveckla din befintliga verksamhet finns Forum Mora. Det är ett samarbete mellan Mora kommuns förvaltningar och bolag som går ut på att göra det enklare för dig att få svar på dina frågor. Målsättningen är att du som kund hos kommunen bara behöver ha kontakt med en person, som samordnar möten och kontakter med rätt människor inom kommunen.

Verksamt.se

webbsidan verksamt.se Länk till annan webbplats. samlar myndigheter som till exempel Arbetsförmedlingen, Bolagsverket, Försäkringskassan, Skatteverket och Tillväxtverket information och e-tjänster som du som ska starta eller driver företag kan ha nytta av.
Det finns webbinarier som vänder sig till den som ska starta, precis har startat eller vill utveckla sitt företag. Du kan välja att fördjupa dig inom olika teman eller få grundläggande information om hur du startar eget. Alla webbinarier är kostnadsfria.

Senast uppdaterad: 27 november 2023