Veranda för sköna sommardagar

22 maj 2011
Sommarverandan Visa större bild
Sommarverandan bildar också ett väl tilltaget tak över entrén.

Den sista delen av MoraParkens investeringsprogram har nu slutförts i och med invigningen av Sommarverandan. Som med tanke på svenska somrar också är förberedd för infravärme.

Vår och höst kan det naturligtvis också vara trevligt att sitta där ute och njuta av utsikten över Skepphusviken och Prästholmen. Som på invigningsdagen badade i sol även om vinden drog sval genom verandan. På den 50 kvadratmeter som tillkommit finns plats för 42 sittande gäster, dessutom kan de som bara vill svalka sig med något drickbart välja att sitta i någon av de mjuka sofforna.

- Samtidigt som vi inviger sommarverandan firar vi också ettårsjubileum för bowlinghallen, berättar Hans-Olof Bogren, VD för MoraParken. Det avslutade investeringsprogrammet har bestått av den nya stugbyn Västergården, bowlinghallen med tillhörande arbeten i parkbyggnaden och slutligen dagens invigningsobjekt Sommarverandan. Totalt har vi uppgraderat anläggningen för 25 miljoner, vara stugbyn svarar för 11 miljoner.

Hans-Olof Bogren Visa större bild
VD Hans-Olof Bogren klipper det blågula bandet och släpper in lunchätande premiärgäster.

Så här långt under 2011 har verksamheten utvecklats väl och bokningsläget inför sommarsäsongen ser också bra ut. Om inget oförutsett inträffar talar allt för att 2011 blir ett gott år för anläggningen. Som kommunen för övrigt står i begrepp att sälja aktiemajoriteten i, en affär som kan bli klar någon gång under hösten.

Under invigningshelgen 20-23 maj fanns många specialerbjudanden att välja på. Bowla kunde man för halva priset, på söndag var det till och med gratis. Billig mat fanns också att tillgå, från 27 kronor till 95 för den som valde lågprisalternativen de olika dagarna. Lördagen bjöd dessutom på trubadurunderhållning och gratisdisco under kvällen.

 

Sven-Erik Nilsson

 

  

Dela med andra

Kommentera sidan

Om det är något du vill meddela oss, hittat något fel eller saknas information kan du använda dig av det här formuläret. Om du vill ha återkoppling på din kommentar vänligen fyll i din mailadress.

Vi tar tacksamt emot all feedback.

// Vänliga hälsningar kommunikationsenheten Mora kommun

Sidan uppdaterad den 22 maj 2011.

Sök på webbplatsen

Visste du att....

... gravfältet på Sollerön grävdes ut 1928?

Mora Kommun, 792 80 Mora, Besöksadress: Fredsgatan 16, Tel: 0250-260 00 kl 07.45-16.30, Fax: 0250-186 42, E-post:
Org. nr: 212000-2213