Liftkort i Gesunda gäller på fler skidorter

9 februari 2012

Sportstyle lanserar ett nytt koncept för alla som gillar sport- och friluftsliv: Ett liftkort som gäller ett helt år på på fem skidorter för bara 99 kr/mån.

Med sitt läge lockar Gesunda skidåkare från hela Mellansverige. Nu kan de även njuta av skidåkning på ytterligare fyra anläggningar, med ett och samma liftkort.  Medlemsskap i Sportstyle Member Club kostar endast 99 kr per månad (eller 1.099 kr/år vid direktbetalning). Då ingår ett liftkort som gäller under ett helt år i alla anläggningar: Gesunda, Funäsdalsberget, Storlien, Almåsaberget utanför Östersund och i Stockholm, Ekholmsnäsbacken.

Liftkortet gäller även i sommaröppna liftar. För också under sommarsäsongen erbjuder Sportstyle olika upplevelser och aktiviteter som möjlighet att pröva MTB-cykling, klättring, vandring och mycket, mycket annat.

Unik giltighetstid – kan gälla under två vintrar

Det unika med Sportstyles årskort är, förutom priset, den förmånliga giltighetstiden. Du köper inte kort för en säsong, utan kortet gäller exakt ett år från den dag du köpet det. Om man köper årskortet exempelvis den 22 februari så gäller det till 21 februari året efter. Den som åker skidor i Funäsdalen under påsken kan alltså åka skidor i Storlien hela nästa års sportlov på samma kort.

– Mig veterligen finns det inget liknande liftkort i världen, säger Ulrich John, VD för Sportstyle. Även om själva tekniken har utvecklats så har sättet att använda liftkort varit detsamma i 40 år. Det här vill vi ändra på, därför har vi skapat ett modernt, flexibelt liftkort som de flesta människor har råd med. En av våra målsättningar är att öka tillgängligheten för alla som finner glädje av skidåkning – i såväl backar som spår.

Dela med andra

Kommentera sidan

Om det är något du vill meddela oss, hittat något fel eller saknas information kan du använda dig av det här formuläret. Om du vill ha återkoppling på din kommentar vänligen fyll i din mailadress.

Vi tar tacksamt emot all feedback.

// Vänliga hälsningar kommunikationsenheten Mora kommun

Sidan uppdaterad den 9 februari 2012.

Sök på webbplatsen

Visste du att....

... Sveriges äldsta timmerbyggnad finns i Mora? Stockarna på gavlarna har daterats till vårvintern 1237.

Mora Kommun, 792 80 Mora, Besöksadress: Fredsgatan 16, Tel: 0250-260 00 kl 07.45-16.30, Fax: 0250-186 42, E-post:
Org. nr: 212000-2213