Marie Ehlin blir tillförordnad socialchef

5 april 2018

Marie Ehlin har tillförordnats som socialchef i Mora kommun under ett halvår för tiden 12 april – 11 oktober. För närvarande har Marie Ehlin tjänsten som chef för Mora gymnasium.

Marie Ehlin Visa större bild
Marie Ehlin, tillförordnad socialchef.
Marie Ehlin går in som socialchef efter Justin Cruseman, som slutar som socialchef efter att hans provanställning går ut. Cruseman väljer att flytta till Västervik, där familjen är bosatt.

I stället kommer Marie Ehlin att gå över från gymnasiet under sex månader för att bli chef för socialförvaltningen. Under den tiden ersätts hon som gymnasiechef av Lena Rowa, för närvarande chef för den gymnasiala vuxenutbildningen.​

– Jag är glad att Marie Ehlin vill gå in och ta över det viktiga jobbet som socialchef. Det är bra lösning som innebär att vi får tid på oss att lösa rekryteringen av en permanent socialchef, säger kommundirektör Peter Karlsson.

• Dela på Google

Sidan uppdaterad den 4 april 2018.

• Peter Karlsson Kommundirektör
    Kommunledningskontoret