Från kommunen till landstinget

12 april 2011
Avtackning kostpersonal
Blommor och present fick Kerstin Ehlin, Mats Wattberg, Marie Andersson, Magnus Wattberg, Maria Hägg, Sara Jansson, Christina Flyckt och Linda Mårts. Saknas på bilden gör Karin Frost.

När det nya lasarettsköket togs i drift fick några byta arbetsgivare. Det föranledde kommunen att avtacka nio personer som nu blivit landstingsanställda.

Alla har tidigare arbetat i köken på de äldreboenden som övergår från att vara tillagningskök till att blir mottagningsdito. På Noretgården och Hanslinden är förändringen redan genomförd och i augusti ska också de två återstående, Spanskgården och Saxnäs, vara klara att ta emot mat från lasarettsköket.

Eftersom maten lagas i landstingets lokaler föll det sig naturligt att personalen också ska vara anställd av landstinget. Och det var inför den övergången som kommundirektör Tord Karlsson och kostchefen Solveig Bjuhr Hedlund tackade för den tid som de nio tjänstgjort i kommunen och önskade dem lycka till i fortsättningen.

Helt kommer dock inte banden att kapas med kommunen. För även om lasarettsköket är huvudarbetsplats så kommer var och en att tillbringa den del av sin tid på ett av mottagningsköken enligt ett visst schema.

 

Sven-Erik Nilsson

 

Dela med andra

Kommentera sidan

Om det är något du vill meddela oss, hittat något fel eller saknas information kan du använda dig av det här formuläret. Om du vill ha återkoppling på din kommentar vänligen fyll i din mailadress.

Vi tar tacksamt emot all feedback.

// Vänliga hälsningar kommunikationsenheten Mora kommun

Sidan uppdaterad den 13 april 2011.

Sök på webbplatsen

Visste du att....

... Mora IK fyllde 75 år 2010?

Mora Kommun, 792 80 Mora, Besöksadress: Fredsgatan 16, Tel: 0250-260 00 kl 07.45-16.30, Fax: 0250-186 42, E-post:
Org. nr: 212000-2213