Föreläsning med Juno Blom om hedersrelaterat våld och förtryck i skolan

14 februari 2018
Juno Blom Visa större bild

Juno Blom är utvecklingsledare på Länsstyrelsen Östergötland. Hon har nyligen varit Regeringens utredare i arbetet med att föreslå en ny nationell strategi mot mäns våld mot kvinnor och hedersrelaterat våld och förtryck.​ Hon har även nyligen vunnit Fadimepriset för sitt engagemang i arbetet mot hedersrelaterat förtryck. Nu kommer hon till Mora för att föreläsa om hedersrelaterat våld och förtryck i skolan.

Det finns ett begränsat antal platser och föreläsningen är avsedd för dig som arbetar med barn och unga, eller som på annat sätt kommer i kontakt med målgruppen. Exempelvis arbetar du inom en skolverksamhet eller är så är du kanske utsedd som god man.

Datum, plats och anmälan

• ​Datum: måndag 5 mars
  • Tid: 13.00-16.30
  • Plats: Aulan, Mora gymnasium

Senast 26/2 till: This is a mailto link

Ange namn, arbetsplats och kommun, samt eventuella allergier​.

• Dela på Google
  • Dela på LinkedIn

Sidan uppdaterad den 14 februari 2018.

Visste du att....

... den senaste minnesstenen i Dalarna med anknytning till Gustav Vasas äventyr restes i Kättbo 1934? Till minne av skidåkarna Lars och Engelbrekt som sägs vara de som hann upp den blivande kungen i Sälen vid årsskiftet 1520-1521.