Dagbok från Slovakienbesöket i Mora (Del 2)

31 oktober 2011

Gruppbild-alla

Fredag 28/10 -11

Idag så fick vi svenskar åka och ha lektioner medan slovakerna fick vara på studiebesök på St:Mikael. Efter de åkte jag och Amanda till Rosa Huset för att förbereda kvällen, efter mycket bärande av soffor så kom våra slovakiska vänner dit. Där fick dom göra en värdering av demokratidagen, medan vi MURare sprang och fixade inför konserten.

Vid 16-tiden så började banden droppa in, först kom Tempory med hela sin backline (ett stort tack till dom söta pojkarna), vår tekniker och Tempory rigga scenen och hade soundcheck. Power Of Rage kom sen och satte sig och vänta på sin tur, till slut kom Aliens Stole My Kidney som hade haft problem med bilen som inte kan starta i uppförs backar. Efter att alla hade soundcheckat var de bara att ta de lugnt.

Klockan 20 så började folk strömma in och halv 9 så började Power Of Rage spela. Vilket ös de va men de blev bara bättre för de blev bara mer ös när Aliens Stole My Kidney börja spela. De var mosh pit och Pierre (som sjunger) va så smart så ha pratade engelska. Tomas (som spelar trummor) sa till mig att den spelningen var en av dom bästa, så MUR kanske ska fixa mer konserter or what?

Efter mycket spring så var de äntligen dags för de sista bandet. Då kunde jag äntligen få sitta ner och ta de lugnt i några minuter. Då stod jag och försökte sälja Aliens Stole My Kidney tröjor med Pierre och Jonatan(sångaren och gitarristen) men alla va så dumma så dom ville inte köpa.

Men till slut var det bara att städa och åka hem till våra stugor.

D

 

Dela med andra

Kommentera sidan

Om det är något du vill meddela oss, hittat något fel eller saknas information kan du använda dig av det här formuläret. Om du vill ha återkoppling på din kommentar vänligen fyll i din mailadress.

Vi tar tacksamt emot all feedback.

// Vänliga hälsningar kommunikationsenheten Mora kommun

Sidan uppdaterad den 31 oktober 2011.

Sök på webbplatsen

Visste du att...

.... Vasaloppet blev 1925 Sveriges Radios första direktsända idrottsevenemang utanför Stockholm?

Mora Kommun, 792 80 Mora, Besöksadress: Fredsgatan 16, Tel: 0250-260 00 kl 07.45-16.30, Fax: 0250-186 42, E-post:
Org. nr: 212000-2213